Vrijeme održavanja: 02.07.2020.

Objavljeno: 02. 07. 2020. , Ažurirano: 08. 07. 2020.

Vršitelj dužnosti predsjednika Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Šibenik Josip Laća sastao se 2. srpnja s tajnicom Udruženja obrtnika Šibenik Vlastom Mesić i djelatnicom za računovodstvo i informacijski sustav Marijanom Zjačić.

Razgovarali su o aktualnim problemima poduzetnika i obrtnika koji su pogođeni pandemijom bolesti COVID-19 te inicijativama koje su poduzele obje institucije za donošenje mjera za pomoć gospodarstvenicima. Ako epidemiološka situacija u kolovozu dopusti održavanje Festivala pršuta u Drnišu, dogovoreno je uključivanje Udruženja obrtnika Šibenik kao suorganizatora manifestacije.

Laća je predstavnicama Udruženja predstavio projekt informacijsko-komunikacijske platforme Digitalna komora, nove dimenzije pružanja usluga HGK. Riječ je o platformi koja omogućuje kvalitetniju i optimalnu komunikaciju Komore s članicama te unutar Komore.

Mesić je izrazila zadovoljstvo sastankom i nastavkom suradnje dviju institucija u zajedničkom pružanju potpore poduzetnicima i obrtnicima.