Usklađivanje voznih redova linijskog prijevoza putnika


OBAVIJEST PRIJEVOZNICIMA

Obaviještavamo prijevoznike da se postupak usklađivanja voznih redova 2017./2018. odgađa do 1. lipnja 2018., na prijedlog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

Odgoda postupka usklađivanja voznih redova Ministarstva mora, prometa i infrastrukture 2018. (rar format, dva dokumenta)

Odgoda postupka usklađivanja voznih redova Ministarstva mora, prometa i infrastrukture 2017/2018.

Program za otvaranje dokumenata koji su rar ili zip format možete skinuti na slijedećem linku: http://www.7-zip.org/download.html

 

 

U utorak, 8. prosinca u ŽK Šibenik, javno su otvoreni predloženi  vozni redovi  za županijske linije Šibensko-kninske županije u 2015. / 2016. godini.

Nakon evidentiranja i otvaranja pristiglih zahtjeva za usklađivanje voznih redova, utvrđeno je da je pet prijevoznika predalo zahtjeve u zakonski propisanom roku i da kuverte nisu otvarane. Svi su prijevoznici priložili cjelovitu dokumentaciju u skladu s odredbama Pravilnika o dozvolama za obavljanje linijskog prijevoza putnika (N. N. br. 114 /  15.) te se predani zahtjevi mogu uzeti u postupak usklađivanja.

Zainteresirani prijevoznici mogu u Županijskoj komori Šibenik preuzeti uvezanu knjigu predloženih voznih redova ili im se ona može poslati radi dostave pisanih prigovora.

Pisane prigovore na predložene vozne redove treba dostaviti najkasnije do 15. veljače 2016. godine.