Vrijeme održavanja: 14.07.2020.

Objavljeno: 14. 07. 2020. , Ažurirano: 14. 07. 2020.

U Obrtničkoj komori Šibensko-kninske županije 14. srpnja održan je sastanak vršitelja dužnosti predsjednika Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Šibenik Josipa Laće i predsjednika Obrtničke komore Šibensko-kninske županije Jose Smolića.

Predsjednici su razgovarali o aktualnim problemima poduzetnika i obrtnika koji su pogođeni pandemijom bolesti COVID-19 te inicijativama koje su poduzele obje institucije za donošenje mjera za pomoć gospodarstvenicima. Situacija je složena i posljedice krize se tek očekuju, treba zajednički pratiti stanje kako bi se što jasnije sagledali mogući problemi poduzetnika da bi se moglo pravovremeno reagirati – zaključili su predsjednici.

Definirali su nekoliko ključnih područja suradnje kao što su turizam, obrazovanje, poljoprivreda i sl. te zajedničko sudjelovanje na sajmovima i ostalim manifestacijama koje se organiziraju u interesu članica obiju komora.

Laća i Smolić zadovoljni su dosadašnjom suradnjom te je dogovoren nastavak dosadašnje kvalitetne komunikacije i rad na zajedničkom pružanju potpore gospodarstvenicima i obrtnicima.