Radionica - EU fondovi za poduzetnike


Objavljeno: 09. 05. 2023. , Ažurirano: 10. 05. 2023.


Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Šibenik u suradnji s Centrom za inovacije i EU projekte poziva Vas na radionicu: "EU fondovi za poduzetnike", u utorak, 16. svibnja u 11 sati u Adriatic Business Centru.

Teme koje će biti predstavljene:

  • Upoznavanje s EU fondovima
  • Predstavljanje programa Konkurentnost i kohezija 2021. - 2027. i Integriranog teritorijalnog programa 2021. - 2027.
  • Predstavljane otvorenih natječaja
  • Prikaz Digitalne komore i usluge e-financiranje HGK za potencijalne prijavitelje na EU natječaj

Predavač na radionici je stručnjak iz Centra za inovacije i EU projekte Hrvatske gospodarske komore Domagoj Topić, voditelj Odjela za pripremu i provedbu EU projekata HGK.

Radionica je namijenjena predstavnicima poduzeća koja planiraju unaprijediti svoje poslovanje te razvijati projektne ideje u područjima prihvatljivim za financiranje iz EU fondova.

Kotizacija:

  • za tvrtke koje plaćaju članarinu, vrijednost kotizacije bilježi se kao konzumirana usluga iz plaćene članarine u iznosu od 33,18
  • za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice cijena je 33,18 + PDV (250,00 Kn + PDV), po polazniku

Ljubazno molimo da sudjelovanje na radionici prijavite popunjavanjem prijavnice u nastavku, najkasnije do petka, 12. svibnja.

UVJETI OTKAZIVANJA: Polaznicima koji plate kotizaciju, a neće moći sudjelovati, potpuni povrat kotizacije bit će moguć samo ako najave svoje otkazivanje na e-adresu apokrovac@hgk.hr, najkasnije do 12. svibnja do 15 sati. Nakon tog roka, povrat novca više neće biti moguć. Uplatom iznosa za sudjelovanje polaznici potvrđuju kako prihvaćaju uvjete otkazivanja.

Za dodatne informacije možete se obratiti u Županijsku komoru Šibenik, na e-mail: hgksi@hgk.hr ili na telefon: 022/311-600.