Forum obiteljskog smještaja
Izvor: HGK

3. Regionalni forum obiteljskog smještaja Šibensko-kninske županije


Objavljeno: 01. 03. 2018. , Ažurirano: 20. 03. 2018.


Zadovoljstvo nam je pozvati vas na 3. regionalni Forum obiteljskog smještaja koji će se održati 15. ožujka u Kongresnom centru Solaris u 10 sati. Registracija sudionika počinje u 9.30.

Forum je edukativan i namijenjen je privatnim iznajmljivačima, pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu s područja Šibensko-kninske županije. Stručni i zanimljivi predavači u svojim izlaganjima će vas upoznati s alatima za unapređivanje kvalitete obiteljskog smještaja, trendovima u obiteljskom smještaju, zakonodavnoj regulativi, digitalnom marketingu te modelima financiranja postojećih i novih objekata, a sve to uz primjere dobre prakse te svim ostalim što vam može pomoći pri obavljanju djelatnosti iznajmljivanja smještaja u vašim objektima. Predavači su stručnjaci iz javnih institucija i realnog sektora, a iz redova privatnih iznajmljivača predstavit će se iskustva na primjerima vlastite dobre prakse. Tijekom trajanja Foruma istovremeno će se održavati B2B susreti izlagača, koji će predstaviti svoje usluge specijalizirane za unapređenje obiteljskog smještaja te vam biti na raspolaganju za sva vaša pitanja i mogućnost poslovne suradnje.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, uz obvezu potvrđivanja dolaska online prijavnicom. Predviđeno je vrijeme trajanja Foruma od 10 do 16 sati.