Objavljeno: 14. 05. 2018. , Ažurirano: 15. 05. 2018.


Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom zaštite okoliša i energetike organizira informativne radionice za informiranje potencijalno zainteresiranih prijavitelja.

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike 8. je svibnja objavilo Poziv na dostavu projektnih prijedloga Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u uslužnom sektoru (turizam, trgovina).

Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje energije u turističkim i/ili trgovačkim poduzećima provedbom aktivnosti (mjera) energetske učinkovitosti i/ili korištenjem obnovljivih izvora energije.

Ukupno raspoloživi iznos bespovratnih sredstava iz Europskog fonda za regionalni razvoj za dodjelu u okviru ovog Poziva iznosi 76 milijuna kuna. Najniži je iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektu 220 tisuća kuna, dok je najviši iznos 13 milijuna kuna.

Radionica će se održati u utorak, 22. svibnja, u 12 sati u Velikoj dvorani ŽK Rijeka, na adresi Bulevar oslobođenja 23.

Prijave se primaju najkasnije do ponedjeljka, 21. svibnja putem online prijavnice. Prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja, do popunjenja kapaciteta dvorane (55 mjesta).

 

Izvor: pixabay