U sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja u ŽK Rijeka održana dva predavanja o vrstama komunikatora i radu s timovima

Vrijeme održavanja: 26.09.2016. - 02.10.2016.   /   Rok prijave: 23.09.2016.
Predavanje su održali Dario Zorić iz Visoke poslovne škole PAR te Andrej Marušić i Marijeta Mašić iz Ustanove za obrazovanje odraslih Dante.

ŽK Rijeka organizirala je predavanje o tome kako postati vrhunski komunikator te o radu s timovima i razumijevanju diferenciranih pristupa u različitim situacijama,  u četvrtak, 29. rujna, odnosno u petak, 30. rujna, u sklopu obilježavanja Tjedna cjeloživotnog učenja u Hrvatskoj (od 26. rujna do 2. listopada). Predavanje su održali Dario Zorić iz Visoke poslovne škole PAR te Andrej Marušić i Marijeta Mašić iz Ustanove za obrazovanje odraslih Dante.

Cilj je bio osvijestiti ulogu menadžera (vođe) u timu, upoznati sudionike s razvojnim fazama tima i načinima donošenja odluka u timu, osvijestit važnost komunikacije u poslovanju te, koristeći se raznim alatima, naučiti kako optimizirati proces prijenosa poruke između vas i vaših suradnika, u želji za ostvarivanjem boljih poslovnih rezultata.

„Ovaka usavršavanja bi se trebalo organizirati češće kako bi se više vremena moglo posvetiti praktičnom radu“, rekla je Marijeta Mašić, dok je trener Dario Zorić naglasio da su komunikacijske vještine ključ poslovnog uspjeha.

HKG ŽK Rijeka_tjedan cjeloživotnog učenja 3.JPG

Izvor: ŽK Rijeka; Snimila: Lucija Kero HKG ŽK Rijeka_tjedan cjeloživotnog učenja 2.JPG

Izvor: ŽK Rijeka; Snimila: Lucija Kero

Kontakti

  • Lucija Kero Stručni suradnik Tel: +385 51 209 127 Email: lkero@hgk.hr
  • Ksenija Umek Meštrović Viši stručni suradnik Tel: +385 51 209 120 Email: kumek@hgk.hr