Izvor: pixabay

Radionica u ŽK Pula - Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima


Objavljeno: 29. 05. 2020. , Ažurirano: 29. 05. 2020.


Županijska komora Pula poziva na radionicu Povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim pogonima koja će se održati u utorak, 9. lipnja, u 11 sati, u ŽK Pula (Carrarina 5.)

Radionicu koja je namijenjena proizvodnim tvrtkama neovisni o veličini,  ŽK Pula organizira u suradnji s tvrtkom Best Energy Solutions d.o.o. i Područnim uredom HBOR-a za Istru, s ciljem predstavljanja natječaja za povećanje energetske učinkovitosti i korištenje OIE u proizvodnim industrijama koji je trenutno u fazi e-savjetovanja.

Natječaj je namijenjen poduzetnicima koji su  registrirani za obavljanje djelatnosti iz područja proizvodne industrije, uključujući sve proizvodne i prerađivačke djelatnosti u skladu s Nacionalnom klasifikacijom djelatnosti (NKD) osim djelatnosti proizvodnje i prerade hrane, pića i duhanskih proizvoda. Prihvatljivi krajnji primatelji jesu poduzetnici koji su registrirani za obavljanje djelatnosti iz područja B, odjeljaka 05-09 te područja C, odjeljaka 13-33 NKD-a.

Natječaj će predstaviti Igor Boni i Ivan Vuković (Best Energy Solutions d.o.o.) koji imaju višegodišnje iskustvo u energetskoj učinkovitosti, u samoj implementaciji i dobivanju bespovratnih sredstava iz EU fondova. Cinzia Zubin, voditeljica Ureda HBOR-a Područni ured za Istru predstavit će program ELENA  koji je namijenjen za financiranje usluga izrade projektne dokumentacije i za savjetodavne usluge za projekte ulaganja u energetsku učinkovitost, obnovljive izvore energije i javnu rasvjetu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno. Zbog ograničenog broja mjesta i mjera socijalne distance sudjelovanje je ograničeno na jednu osobu po tvrtki uz obveznu online prijavu sudjelovanja.

Prijave će se zaprimati do popunjenja mjesta.