Izvor: HGK - ŽK Otočac

9. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije


Objavljeno: 01. 03. 2023. , Ažurirano: 15. 03. 2023.


Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Pula poziva vas na 9. Forum obiteljskog smještaja Istarske županije, koji će se održati u subotu, 25. ožujka, s početkom u 10 sati u sportskoj dvorani u Balama, Ul. Domenico Cernecca 3A

Forum obiteljskog smještaja je edukativni program za pružatelje usluga smještaja u domaćinstvu iz Istarske županije. Svrha Foruma je pružanje aktualnih informacija za pomoć u pripremi turističke sezone i uvida u trendove na turističkom tržištu te novitete u ponudi i potražnji. Također, služi kao platforma za razvoj suradnje i razmjenu iskustava među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu. Organizira se jednom godišnje.

Poziv i program nalaze se u pratećim dokumentima.

Da biste sudjelovali, morate ispuniti prijavnicu u nastavku teksta, najkasnije do četvrtka, 23. ožujka.

U organizaciji Turističke zajednice Bala po završetku Foruma održat će se turistička šetnja kroz starogradsku jezgru Bala.  Cilj razgleda je upoznati povijest i kulturnu baštinu mjesta.

Forum se organizira u sklopu projekta KLIK Pula – Centar za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma, čiji je nositelj Škola za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu Pula, a HGK – Županijska komora Pula je partner na projektu.

Projekt KLIK Pula provodi se u okviru Europskog socijalnog fonda (ESF) za razdoblje 2014. – 2020. Partneri na provedbi projekta su: Istarska županija, Obrtnička komora Istarske županije, Arena Hospitality Group d.d., Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Maistra d.d., Škola za odgoj i obrazovanje Pula, Strukovna škola Eugena Kumičića Rovinj – Scuola di formazione professionale Eugen Kumičić Rovigno, Uniline d.o.o., Valamar Riviera d.d., AZRRI – Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o. i Grad Pula – Pola.

Svrha Centra za kompetentno cjeloživotno razvijanje inovativnih znanja i vještina u sektoru ugostiteljstva i turizma – KLIK Pula jest povećanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz unaprjeđenje obrazovne infrastrukture i provedbu programa obrazovanja, usavršavanja i osposobljavanja ljudskih potencijala izvrsne kvalitete sukladno potrebama visoko kvalitetnih smještajnih i uslužnih kapaciteta.