U ŽK Požega održana radionica za poduzetnike početnike Sedam koraka do kredita

HGK
Direktor ŽK Požega Marko Dumančić pozdravlja prisutne i predstavlja usluge HGK
Vrijeme održavanja: 29.09.2017.   /   Rok prijave: 28.09.2017.

HGK - Županijska komora Požega i Hrvatska banka za obnovu i razvitak, održali su 29. rujna, radionicu Sedam koraka do kredita.

Voditelj HBOR-ova područnog ureda Boris Čagalj, upoznao je sudionike s HBOR-ovim djelatnostima i aktivnostima čija je osnovna zadaća potpora hrvatskom gospodarstvu putem financiranja obnove i razvitka hrvatskoga gospodarstva, financiranja infrastrukture, poticanja izvoza i potpora razvitku malog i srednjeg poduzetništva. Istaknuto je da je kreditiranje malih poduzetnika proces pregovaranja za koji se treba dobro pripremiti i osigurati prihvatljive uvjete financiranja.

Sudionicima su prikazani i objašnjeni najvažniji koraci do korištenja kredita, poput dokumentacije koja se prilaže uz kreditni zahtjev, načina procjene kreditne sposobnosti poduzetnika, načina pregovaranja s bankom o kreditu te važnosti suradnje s bankom u procesu otplate dugoročne obveze. Također prikazani su HBOR-ovi programi kreditiranja, s posebnim naglaskom na kreditiranja poduzetnika početnika, kreditiranja poduzetništva mladih i programom kreditiranja ženskog poduzetništva.

Kontakti

  • Županijska komora Požega Adresa: Vukovarska 6 34000 Požega Email: hgkpz@hgk.hr Tel: +385 34 273 260 Fax: +385 34 273 360 predsjednik: Luka Balenović
  • Županijska komora Požega Tel: +385 34 273 260 Email: hgkpz@hgk.hr