Vrijeme održavanja: 09.10.2020. - 16.10.2020.

Objavljeno: 08. 09. 2020. , Ažurirano: 08. 09. 2020.

Međunarodna mreža poslovnih žena uz podršku Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac, organizira dvodnevnu edukaciju, 9. i 16. listopada, u Županijskoj komori Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (I. kat) za poduzetnice i one koje to žele postati.

Poduzetništvo je važna odluka u životu svake osobe i razlikuje se od rada u nekom poduzeću. Biti vlasnik poduzeća ili obrta je velika odgovornost, ali i način života. Kako biti uspješna, fokusirati se na bitno, ocijeniti koje su ideje dobre za provođenje, a koje ne, što vas sve čeka na vašem putu, koje prepreke možete izbjeći, saznajte na dvodnevnoj edukaciji Poduzetništvo je IN - škola poduzetništva za žene, kojoj je cilj pružanje novih znanja i vještina za kreiranje vlastitog posla sadašnjim i budućim poduzetnicama. Vjerujemo da će se neke žene odlučiti za poduzetnički pothvat, a naš cilj je dati najnovije informacije o svemu što je potrebno za tako veliki korak. Radionice su namijenjene i onim poduzetnicima i poduzetnicama koji žele proširiti postojeća znanja i nadograditi svoje vještine. Program edukacije nalazi se u pratećim dokumentima.

Predavačice Ivana Radić i Aleksandra Carvalho bave se poduzetništvom već duži niz godina, pa iz svog iskustva mogu odgovarati na pitanja svima koji se žele baviti poduzetništvom, a ujedno su i članice Međunarodne mreže žena za žene te aktivno rade na osnaživanju i promicanju ženskog poduzetništva.

Radionice su besplatne za sve polaznice, a zbog situacije s pandemijom COVID-19 broj mjesta je ograničen. Obavezna je prijava putem online obrasca u nastavku: