Vrijeme održavanja: 03.04.2019.

Objavljeno: 28. 03. 2019. , Ažurirano: 04. 04. 2019.

Ministarstvo turizma i Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) potpisali su Sporazum o poslovnoj suradnji na provedbi financiranja privatnih iznajmljivača, koji će se odobravati putem poslovnih banaka. Cilj je ovog programa ujednačavanje standarda smještajnih objekata u kojima se pružaju ugostiteljske usluge u domaćinstvu, podizanje ukupne razine kvalitete i dodatne ponude privatnog smještaja te, u konačnici, poboljšanje popunjenosti kapaciteta i jačanja cjelogodišnjeg turizma.

Ovim putem pozivamo na prezentaciju posebne HBOR-ove kreditne linije namijenjene za financiranje privatnih iznajmljivača u suradnji sa Ministarstvom turizma, koja će se održati u HGK – Županijskoj komori Otočac, na adresi Kralja Zvonimira 16 (1. kat) u Otočcu, 3. travnja, u 11 sati i 30 minuta. Prezentaciju će održati Vesna Bartolović Stančić, voditeljica HBOR-ova Područnog ureda za Primorje i Gorski kotar.

Ako ste zainteresirani za sudjelovanje na prezentaciji, molimo popunite prijavni obrazac u nastavku teksta. Prijave će se primati do popunjenja kapaciteta dvorane.