Vrijeme održavanja: 05.06.2018.

Objavljeno: 16. 05. 2018. , Ažurirano: 06. 06. 2018.

U povodu objavljivanja natječaja Poziv na dostavu projektnih prijedloga u uslužnom sektoru (turizam, trgovina) u području energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije, HGK i Ministarstvo zaštite okoliša i energetike organiziraju radionicu koja će se održati u utorak, 5. lipnja, u 10 sati u HGK – Županijske komore Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Radionica se organizira kako bi potencijalni prijavitelji na natječaj u izravnom kontaktu s predavačima, predstavnicima Ministarstva, mogli dobiti detaljne informacije o podnošenju prijava.

Pozivom se želi poduprijeti smanjenje potrošnje isporučene električne energije u poduzećima registriranima za obavljanje djelatnosti turizma i/ili trgovine, provedbom aktivnosti (mjera) energetske učinkovitosti i/ili aktivnosti (mjera) za korištenje obnovljivih izvora energije koje energetski troškovnoj cjelini poduzeća donose smanjenje potrošnje isporučene energije od minimalno 20 posto u odnosu na referentnu isporučenu energiju, odnosno u odnosu na potrošnju isporučene energije prije provedbe mjera.

Prijave na Poziv zaprimaju se od 15. lipnja do 21. rujna.

Detalji o pozivu i dokumentacija za prijavu dostupni su na web-stranici efondovi.

Program radionice nalazi se u pratećim dokumentima na ovoj stranici.

Za sudjelovanje na radionici potrebno je popuniti online prijavnicu u nastavku teksta. Rok za prijavu je 4. lipnja, do 15.30.