Vrijeme održavanja: 30.05.2017.

Objavljeno: 03. 05. 2017. , Ažurirano: 01. 06. 2017.

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, u suradnji s Veleposlanstvom Republike Slovenije u Zagrebu, organizira konferenciju Suvremeni trendovi u kontinentalnom turizmu koja će se održati 30. svibnja u 10 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Ivana Kolar, direktorica tvrtke Julius Rose d.o.o., uvodno će predstaviti turističke potencijale cjelogodišnjeg turizma, a u nastavku će sudionici iz Slovenije predstaviti neke od uspješno ostvarenih turističkih projekata. Kako financirati takve projekte putem fondova EU, objasnit će predstavnici konzultantske tvrtke Tiko pro d.o.o.

U nastavku konferencije, u panel-raspravi, sudionici iz Hrvatske i Slovenije razgovarat će o konkretnim prilikama i mogućnostima za razvoj nove turističke ponude u Slavoniji i Baranji.

U pratećim dokumentima nalazi se program konferencije i poziv.

Ako vaš preglednik weba ne otvara PDF-ove, pokušajte ga konfigurirati prema Adobeovim UPUTAMA ili učitajte željeni dokument (desni klik mišem na link dokumenta i odabir opcije za spremanje) pa ga otvorite pomoću preglednika PDF-ova instaliranoga na vašem uređaju.

Za sudjelovanje na konferencije molimo da popunite online prijavu u nastavku.