Četvrti Forum obiteljskog smještaja za regiju Slavonija, Baranja i Srijem


Objavljeno: 19. 04. 2018. , Ažurirano: 07. 05. 2018.


Županijska komora Osijek u suradnji s Turističkom zajednicom grada Osijeka organizira 4. Forum obiteljskog smještaja za regiju Slavonija, Baranja i Srijem, koji će se održati 4. svibnja, u 11 sati u Velikoj dvorani Županijske komore Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Forum obiteljskog smještaja (FOS) je regionalni skup pružatelja ugostiteljskih usluga u domaćinstvu s područja Slavonije, Baranje i Srijema, edukativan je i pruža priliku za proširenje saznanja o novostima u zakonodavstvu, tržišnim trendovima, marketinškim alatima te razmjenu iskustava među iznajmljivačima. Predavači su stručnjaci iz javnih ustanova, ali i iz realnog sektora koji će s iznajmljivačima podijeliti iskustva na primjerima vlastite dobre prakse. 

Forum je namijenjen pružateljima usluga smještaja u turizmu, turističkim agencijama, turističkim zajednicama, predstavnicima lokalnih i regionalnih uprava/samouprava Slavonije, Baranje i Srijema, članovima Sekcije obiteljskog smještaja i svima koji se bave ili planiraju baviti obiteljskim turizmom.

Sudjelovanje je besplatno, a prijaviti se možete ispunjavanjem online prijavnice najkasnije do 3. svibnja

Program foruma nalazi se u pratećim dokumentima.