Strukovna grupacija svinjogojske proizvodnje ŽK Osijek

pixabay

Strukovna grupacija svinjogojske proizvodnje djeluje na prostorima pet županija istočne Hrvatske, a članice su poljoprivredna poduzeća koja se bave svinjogojskom proizvodnjom, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrti, Centar za umjetno osjemenjivanje Osijek te predstavnici klaoničke industrije i industrije stočne hrane regije.

Aktivnosti su usmjerene na aktualnu problematiku u svinjogojskoj proizvodnji s posebnim osvrtom na promet i preradu svinjskog mesa te na usklađivanje poslovanja s mjerama agrarne politike koje se odnose na ovu djelatnost.

Sastanci se održavaju na prostorima svih pet županija te je izuzetno dobra suradnja s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede, Uprave za veterinarstvo, Hrvatske poljoprivredne agencije i Hrvatske poljoprivredno savjetodavne službe, koji su redovni sudionici sastanaka.

Contacts

  • Županijska komora Osijek Adresa: Europske avenije 13 31000 Osijek Email: hgkos@hgk.hr Tel: +385 31 223 800 Fax: +385 31 213 406 predsjednik: Zoran Kovačević administrativna tajnica: Irena Župan
  • Ernest Nad Secretary Tel: 385 31 223 890 Email: enad@hgk.hr