Vrijeme održavanja: 22.02.2018.

Objavljeno: 06. 02. 2018. , Ažurirano: 26. 02. 2018.

Županijska komora Osijek organizirat će 22. veljače, u 12 sati radionicu Potencijali razvoja zdravstvenog turizma u Osječko-baranjskoj županiji. Radionica će se održati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Osim potencijala i programa za razvoj zdravstvenog turizma, na radionici će biti predstavljen i rad Zajednice zdravstvenog turizma Hrvatske gospodarske komore, o čemu će govoriti Marcel Medak, predsjednik Zajednice.

Održivi turizam i selektivni oblici turizma te zdravstveni turizam već su dulje vrijeme aktualne teme u javnosti, ali i u središtu pozornosti Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore i drugih relevantnih institucija. Osječko-baranjska županija ima značajne potencijale za razvoj zdravstvenog turizma, što je prepoznato i u Master planu turizma prema kojem su zdravlje i wellness među ključnim turističkim proizvodima na kojima bi se trebala temeljiti turistička ponuda Županije. 

Radionica je namijenjena subjektima koji pružaju zdravstvene usluge, turističkim djelatnicima u javnom sektoru, turističkim agencijama, pružateljima usluga smještaja, ugostiteljima i svima onima koji žele obogatiti svoju turističku ponudu.

Radionica je besplatna, a sudjelovanje je potrebno prijaviti putem online prijave koja se nalazi u nastavku ovog teksta. Rok prijave je 21. veljače.