Izvor: Pexels

Predstavljanje nove platforme Elektroničkog oglasnika javne nabave


Objavljeno: 03. 10. 2023. , Ažurirano: 11. 10. 2023.


U okviru Nacionalnog plana oporavka i otpornosti je komponenta »C2.3. R3-I9 - Uspostava nove platforme Elektroničkog oglasnika javne nabave RH«, nova IT platforma Elektroničkog oglasnika javne nabave RH (EOJN RH) započinje 28.09.2023. Pilot projektom u kojem sudjeluje pet naručitelja. Za sve naručitelje i sve gospodarske subjekte obveza korištenja nove IT platforme je od 1. siječnja 2024. godine.

Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i Narodne novine d.d. kao provedbeni partner, u suradnji s HGK Županijskom komorom Osijek, 20. listopada 2023. godine održavaju radionicu „Predstavljanje nove platforme Elektroničkog oglasnika javne nabave“.

Predstavljanje EOJN bit će održano u zgradi Županijske komore Osijek, u Osijeku, Europske avenije 13.

Nakon uvodnog predavanja o novoj platformi Elektroničkog oglasnika javne nabave, održati će se dva zasebna predavanja/radionica: za PONUDITELJE ( gospodarske subjekte -9,30 – 12,00 sati) i za NARUČITELJE (13,00 – 16,00 sati).

U prvom predavanju/radionici predstaviti će se najznačajnije funkcionalnosti nove platforme za gospodarske subjekte (ponuditelje), a u drugom predavanju/radionici specifične funkcionalnosti nove platforme za naručitelje.

Uz predstavljanje najznačajnijih funkcionalnosti novog EOJN RH,  polaznicima će se prezentirati primjeri rada u EOJN RH.

 Za sudjelovanje na radionici ne plaća se kotizacija.

Prijave na radionicu su do 19. listopada do 14 sati, preko Digitalne komore na linku: PONUDITELJI i NARUČITELJI

Ukoliko niste registrirani u Digitalnu komoru, možete se registrirati:

- samostalno ovdje - upute za registraciju možete pronaći ovdje  

- putem ŽK Osijek - na e-mail sbabic@hgk.hr pošaljite naziv i OIB tvrtke / institucije te ime i prezime i e-mail adresu (s jednom e-mail adresom može biti povezana samo jedna osoba)

 

NAPOMENA: zbog popunjenosti kapaciteta dvorane, PRIJAVE ZA RADIONICU ZA NARUČITELJE NISU VIŠE MOGUĆE. U slučaju dogovora dodatnog termina za radionicu za naručitelje, ponovo ćemo otvoriti prijave na radionicu.