Objavljeno: 24. 02. 2020. , Ažurirano: 24. 02. 2020.


Šesta edukacija o osnovama poduzetništva u sklopu projekta Partner Net 2 održat će se 12. ožujka, u 10 sati u Županijskoj komori Osijek, na adresi Europske avenije 13.

Edukacije su namijenjene osobama koje planiraju pokrenuti vlastiti posao, posebno osobama koje korištenjem potpore za samozapošljavanje rješavaju pitanje svojega radnog statusa.

Iako samozapošljavanje predstavlja pojam bolje poslovne budućnosti, ono predstavlja i veliki izazov i rizik, posebno osobama koje nemaju iskustva u poduzetništvu, nikada se nisu iskušale u poduzetničkim vodama, na rukovodećim funkcijama u tvrtkama ili nikada nisu ni bile u svijetu rada. Tim je osobama potrebno osigurati osnovne informacije i znanja o poduzetništvu kako bi izbjegli početničke pogreške pri pokretanju posla i u prvim godinama obavljanja poduzetničke djelatnosti.

Edukacija se provodi u sklopu projekta Partner Net 2 – Partnerstvom i podrškom do zapošljavanja, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014./2020. / Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja.

Edukacija je za sve zainteresirane osobe besplatna, a za sudjelovanje na edukaciji potrebno se prijaviti online prijavnicom u nastavku ovog teksta najkasnije do 11. ožujka, u 15 sati.

Ako ne vidite prijavni obrazac u nastavku teksta i koristite preglednik Internet Explorer, lijepo vas molimo da istu ovu stranicu otvorite u drugom browseru, poput MS Edgea, Mozille Firefoxa ili Chromea te se prijavite. Ispričavamo se zbog neugodnosti i radimo na njenom žurnom otklanjanju.
Izvor: pixabay