Vrijeme održavanja: 12.05.2017.

Objavljeno: 05. 05. 2017. , Ažurirano: 30. 05. 2017.

Hrvatska gospodarska komora u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta te Uredom vijeća za nacionalnu sigurnost provodi projekt Hrvatsko gospodarstvo i NATO.

Ovim projektom nastoji se educirati hrvatske gospodarstvenike o otvorenim NATO natječajima. Natječaji NATO-a su postupci javne nabave roba i usluga čiji su nositelji različita tijela NATO-a, agencije NATO-a te države članice NATO-a kao zemlje domaćini. NATO raspisuje natječaje prema vrsti roba i usluga, kao i prema stupnju tajnosti.

Republika Hrvatska je kao članica stekla mogućnost da se tvrtke javljaju na natječaje NATO-a, financirane iz zajedničkih proračuna NATO-a. Regionalnim edukacijama želimo gospodarskim subjektima približiti kako doći do informacija o natječajima te kako pribaviti dokumente potrebne za prijavu na natječaj. Teme o kojima će se raspravljati povezane su s dobivanjem Potvrde o prikladnosti, Certifikata poslovne sigurnosti te davanjem preporuka na koji način pratiti objavu natječaja NATO-a.
 
Seminar Hrvatsko gospodarstvo i NATO održat će se u petak, 12. svibnja, u 11 sati u prostoru HGK ŽK Krapina, na adresi Trg Lj. Gaja 5.

Ako ste zainteresirani, molimo da nam svoj dolazak potvrdite do 11. svibnja na e-mail: jkantolic@hgk.hr.