Besplatne edukacije za poduzetnike, obrtnike i vlasnike OPG-ova u općini Zlatar Bistrica

Krapinsko-zagorska županija u suradnji s Poslovnim dnevnikom nastavlja s besplatnim edukativnim predavanjima za poduzetnike, obrtnike, vlasnike OPG-ova i sve one koji kontinuirano usavršavanje poslovnih vještina smatraju ključem uspjeha.

Poslovni uzlet općine Zlatar Bistrica održat će se 19. listopada u Domu kulture Zlatar Bistrica (Zagorska 3) u 10 sati.

Manifestaciju će otvoriti Mislav Šimatović, zamjenik glavnog urednika Večernjeg lista, Žarko Miholić, načelnik općine Zlatar Bistrica te Željko Kolar, župan Krapinsko-zagorske županije. Nakon otvorenja i pozdravnih govora slijedi jednosatna panel-diskusija koja će dati odgovore na pitanje Kako razvijati malo i srednje poduzetništvo u Zlatar Bistrici?

Glavni je dio programa trosatna radionica Kako napisati projektni prijedlog i dobiti sredstva iz EU fondova za male i srednje poduzetnike. Radionicu će voditi Kristina Androlić, stručnjakinja za javnu nabavu te voditeljica za pripremu i provedbu EU projekata iz tvrtke Androlić konzalting. Na interaktivnoj radionici polaznici će imati priliku naučiti osnove i pravila EU fondova, koji projekti se financiraju, koji su aktualni natječaji i kako uopće doći do bitnih informacija poput onih kakav je način prijave te na čemu se dobivaju i gube bodovi. Također, svi će sudionici imati priliku naučiti kako uspješno poslovati izvan ureda uz pomoć Cloud usluga, a edukaciju će održati Krešimir Jusup iz HT-a.

Manifestacija Poslovni uzlet namijenjena je u prvome redu malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i OPG-ovima, ali je zanimljiva i velikim kompanijama. Na interaktivnim radionicama, panel-diskusijama te putem edukativnih sadržaja polaznici uz korisne savjete imaju priliku upoznati kolege iz svoje, ali i drugih branši te ostvariti brojne poslovne kontakte.

Interakcija predavača s polaznicima, realni primjeri iz poslovnog života, radionice u sklopu edukacija, razmjena iskustava s predavačima i ostalim polaznicima edukacija samo su dio onog što vas očekuje na Poslovnom uzletu. Uz vrsne predavače i stručnjake zajamčeno je da ćete i vi naučiti nešto novo ili produbiti i nadograditi već utvrđena znanja i vještine.

Uz edukativni dio, mnogi poduzetnici naglašavaju kako su im manifestacije Poslovnog uzleta bile idealna prilika za predstavljanje njihova poslovanja kolegama iz branše, budućim poslovnim suradnicima i partnerima te stjecanje novih poznanstava koja će im samo biti dodatni plus u njihovu poslovanju.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen, stoga svoje mjesto osigurajte na linku za PRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili elektroničkom poštom na: poslovni-uzlet@poslovni.hr

Detaljan program edukacija Poslovnog uzleta općine Zlatar Bistrica možete pregledati OVDJE.

 

Kontakti

  • Županijska komora Krapina Adresa: Trg Ljudevita Gaja 5 49000 Krapina Email: hgkkr@hgk.hr Tel: +385 49 371883 Fax: +385 49 371884 predsjednik: Josip Grilec direktor: Janja Kantolić
  • Županijska komora Krapina Tel: +385 49 371 883 Email: hgkkr@hgk.hr
  • Lidija Peček stručni suradnik Tel: +385 49 371 883 Email: lpecek@hgk.hr