Upravni odbor Zaklade donio odluku o dodjeli stipendija

Koprivnica, 20. studenoga 2020.

 U Županijskoj komori Koprivnica dana 20. studenoga 2020. održana je  41. sjednica Upravnog odbora Zaklade  HGK – Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata.

Na sjednici je donesena Odluka o  izboru kandidata za dodjelu stipendija temeljem utvrđene liste kandidata prijavljenih na Natječaj za dodjelu stipendija od 30. listopada 2020. godine.

Dobitnici stipendija s kojima će se sklopiti Ugovori o stipendiranju kojima se iz sredstava Zaklade dodjeljuje mjesečna stipendija od 1.500 kuna do kraja redovnog školovanja su:

Lana Varga, studentica 2. god. Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,

Mirna Puhar, studentica 5. god. Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,

Fran Kukec, student 1. god. Diplomskog studija Računarstva na  Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu,

Josip Ivančan, student 1. god. Diplomskog sveučilišnog studija Fizike i informatike, smjer nastavnički na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku,

Luka Šimek, student 4. god. Medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Upravni odbor Zaklade donio je odluku o dodjeli stipendija na četrnaestom po redu natječaju Zaklade  temeljem kriterija koji su utvrđeni u Pravilniku o uvjetima, načinu i postupku dodjele stipendija, a kandidatima za dodjelu stipendija vrednovani su uspjeh u studiju, godina studija, socijalno-ekonomski status i deficitarnost zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

 

Zaklada HGK ŽK Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata objavljuje natječaj za dodjelu stipendija u 2020. godini

Koprivnica, 30. listopada 2020.

Zaklada HGK – ŽK  Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata objavljuje Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim pojedincima, studentima s područja Koprivničko-križevačke županije za pet novih stipendista. Pravo na sudjelovanje na natječaju i dodjelu stipendije od 1.500 kn mjesečno do završetka školovanja imaju državljani RH redovni studenti druge i viših godina studija s prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije. Osnovni je kriterij za dodjelu stipendija uspjeh kandidata i godina studija, socijalno-imovinski status te deficitarnost zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Rok za prijavu na najtečaj je 15. studenog 2020. godine.

Tekst natječaja i prijavu možete preuzeti pod pratećim dokumentima.