Upravni odbora Zaklade donio Odluku o dodjeli stipendija
Koprivnica, 24. studenoga 2021

U Županijskoj komori Koprivnica održana je  44. sjednica Upravnog odbora Zaklade  HGK – Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata. Na sjednici je donesena Odluka o  izboru kandidata za dodjelu stipendija temeljem utvrđene liste kandidata prijavljenih na Natječaj za dodjelu stipendija od 29. listopada 2021. godine. Upravni odbor Zaklade donio je odluku o dodjeli stipendija na petnaestom po redu natječaju Zaklade  temeljem kriterija koji su utvrđeni u Pravilniku o uvjetima, načinu i postupku dodjele stipendija, a kandidatima za dodjelu stipendija vrednovani su uspjeh u studiju, godina studija, socijalno-ekonomski status i deficitarnost zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Dobitnici stipendija s kojima će se sklopiti Ugovori o stipendiranju kojima se iz sredstava Zaklade dodjeljuje mjesečna stipendija od 1.500 kuna do kraja redovnog školovanja su:

  • Jelena Crnjac, studentica 6. god. Medicine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu;
  • Danijel Pavešić, student 3. god. preddiplomskog stručnog studija Proizvodnog strojarstva na Sveučilištu Sjever;
  • Margareta Lovković, studentica 2. god. diplomskog sveučilišnog studija Fizike i informatike, smjer nastavnički na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku;
  • Anamarija Mikšić, studentica 1. godine diplomskog sveučilišnog studija Istraživanje i razvoj lijekova Odjela za biotehnologiju Sveučilišta u Rijeci i
  • Kaja Sertić, studentica 2. god. preddiplomskog sveučilišnog studija Matematike na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zaklada HGK – ŽK Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata
Izvor: Pixabay