Vijesti iz rada Zaklade

ŽK Koprivnica, 04. travnja 2018. - Održana 34. Sjednica UO Zaklade

Na sjednici je prezentirano Izvješće o radu Zaklade u 2017. godini, aktivnosti koje su u okviru djelatnosti Zaklade realizirane u proteklom razdoblju, izvještaj o prihodima i rashodima i bilanca za razdoblje 1.1.2017. do 31.12.2017. godine. Članovi Upravnog odbora Zaklade jednoglasno su usvojili  Izvješće o radu.

ŽK Koprivnica, 16. studenoga 2017. - UO Zaklade donio odluku o dodjeli stipendija

Na sjednici je donesena Odluka o  izboru kandidata za dodjelu stipendija temeljem utvrđene liste kandidata prijavljenih na Natječaj za dodjelu stipendija od 27. listopada 2017. godine.

Dobitnici stipendija s kojima će se sklopiti Ugovori o stipendiranju kojima se iz sredstava Zaklade dodjeljuje mjesečna stipendija od 1.500 kuna do kraja redovnog školovanja su:

Lucija Škarić, studentica 4. god. Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,

Mislav Kovačić, student 4. god. Medicine na  Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Rijeci,

Dora Bračko, studentica 5. god. Medicine na  Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu,

Tomislav Domović, student 5. god. Medicine na  Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu i

Matej Mlinarić, student 3. god. Strojarstva na  Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu.

Upravni odbor Zaklade donio je odluku o dodjeli stipendija na jedanaestom po redu natječaju Zaklade  temeljem kriterija koji su utvrđeni u Pravilniku o uvjetima, načinu i postupku dodjele stipendija. Kandidatima za dodjelu stipendija vrednovana su sljedeća mjerila: prije svega deficitarnost zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji, uspjeh u studiju, godina studija i socijalno-ekonomski status.

ŽK Koprivnica, 27. listopada 2017. - Objavljen natječaj za dodjelu stipendija

Zaklada HGK - ŽK Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata objavljuje  Natječaj za dodjelu stipendija izvrsnim pojedincima, studentima s područja Koprivničko-križevačke županije za pet novih stipendista. Pravo na sudjelovanje na natječaju i dodjelu stipendije od 1.500 kn mjesečno do završetka školovanja imaju državljani RH redovni studenti druge i viših godina studija s prebivalištem na području Koprivničko-križevačke županije. Osnovni kriterij za dodjelu stipendija je uspjeh kandidata i godina studija,  socijalno imovinski status te deficitarnost zanimanja u Koprivničko-križevačkoj županiji.

Tekst  Natječaja Zaklade HGK - ŽK Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata i prijavu na natječaj možete preuzeti pod Pratećim dokumentima (lijevo).

ŽK Koprivnica, 25. travnja 2017. - Održana 31. sjednica UO Zaklade

Na sjednici Upravnog odbora Zaklade HGK - Županijske komore Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata izabrana je nova upraviteljica Zaklade gđa. Ivana Širić, direktorica Sektora ljudski potencijali i pravo u Podravki d.d. Koprivnica.

Novom članicom Upravnog odbora Zaklade imenovana je gđa. Ljiljana Šapina, članica Uprave Podravke d.d. Koprivnica.

ŽK Koprivnica, 10. ožujka 2017. - Održana 30. sjednica UO Zaklade

Upravni odbor Zaklade HGK - ŽK Koprivnica za stipendiranje učenika i studenata na  sjednici je usvojio  Izvješće o radu Zaklade u 2016. godini.

 

 

 

 

 

Contacts

  • Županijska komora Koprivnica Adresa: Frankopanska 3 48000 Koprivnica Email: hgkkc@hgk.hr Tel: +385 48 674 560 Tel 1: +385 48 674 561 Fax: +385 48 674 570 predsjednik: Marin Pucar direktor: Krunoslav Vitelj
  • Županijska komora Koprivnica Tel: +385 48 674 560 Email: hgkkc@hgk.hr