Izvor: Pixabay

Koprivnica: Kako se prijaviti za bespovratna sredstva za projekte inovacija zelene industrije i plavog rasta - OTKAZANO


Objavljeno: 20. 10. 2021. , Ažurirano: 19. 11. 2021.


Pozivamo poduzetnike da se prijave na Infodan poslovnog programa Business Development and Innovation Croatia, koji će se održati u četvrtak, 25. studenoga, u 10 sati, u Županijskoj komori Koprivnica, na adresi Frankopanska 3, u organizaciji Innovation Norway u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom.

Infodan se organizira povodom najave objave 2. poziva za podnošenje projektnih prijedloga u okviru programa Business Development and Innovation Croatia, radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o pozivu, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave na poziv za dodjelu bespovratnih sredstava, za projekte iz područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus programa.

Poslovni program financira se sredstvima norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021.

Događanje je namijenjeno isključivo malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama (koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva), zainteresiranima za prijavu na ovaj Poziv, radi dobivanja financijske potpore za realizaciju projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

  • biti inovativne tehnologije/rješenja/proizvodi/usluge (novo na tržištu) i/ili
  • uključivati primjenu inovativnih tehnologija/rješenja/proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku).

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do srijede, 24. studenoga, u 11 sati.

Skup će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te je neophodno imati EU digitalnu potvrdu, alternativa je negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa, a nošenje maski je obavezno. 

Nakon prijave sudjelovanja i evaluacije od strane Innovation Norway, potvrda o sudjelovanju će biti dostavljena potencijalnim podnositeljima projekata.

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u HGK obratiti Ivanu Škariću (tel.: 01/ 207 80 38, e-mail: iskaric@hgk.hr).

Dodatne informacije o Programu nalaze se na mrežnoj stranici projekata: www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation, a službeni kontakt za sve upite putem e-maila: CRO.innovation@innovationnorway.no.

Norway grants.pngInnovation Norway.png