Radni sastanak Kuluba Alfa
ŽK Korpivnica, 12. ožujka 2019.

Klub Alfa će u suradnji sa ŽK Koprivnica i ove godine biti uključen u organizaciju konferencije o ženskom poduzetništvu koja će se održati sredinom svibnja.

Na radnom sastanku članice Kluba su iznijele svoje prijedloge te su dogovoreni daljnji koraci oko organizacije najznačajnijeg događaja kojim se promiče žensko poduzetništvo u Koprivničko-križevačkoj županiji.

9. Skupština Kluba Alfa
Sunačano selo Jagnjedovec, 13. prosinca 2018.

Na godišnjoj Skupštini Kluba Alfa donešeni su Izvještaj o radu Kluba za 2018. i Plan rada Kluba za 2019. Sonja Dušić Poljak izabrana je u Upravni odbor Kluba.

Sastanak Kluba Alfa povodom 12. tjedna cjeloživotnog učenja
ŽK Koprivnica, 11. listopada 2018.

Priopćenje sa sastanka možte vidjeti ovdje.

Konferencija "Žensko - muški svijet u zanimanjima"
ŽK Koprivnica, 17. svibnja 2018.

Klub poslovnih žena Alfa je u suradnji sa ŽK Koprivnica bio domaćin konferencije treću godinu zaredom posvećene ženskom poduzetništvu. Kako je bilo na konferenciji možete vidjeti ovdje.

Skupština Kluba poslovnih žena Alfa
ŽK Koprivnica, 09. ožujka 2018.

Na sastanku su predstavljene nove članice koje su se pridružile Klubu. Skupština Kluba je jednoglasno usvojila promjene Statuta te potvrdila Sanju Pernjak za predsjednicu Kluba. Dalje se raspravljalo o aktivnostima Kluba koje slijede u narednom razdoblju, a najznačajnija od njih je organizacija konferencije za žene poduzetnice koja će se, sada već treću godinu za redom održati 17. svibnja u prostoru HGK Županijske komore Koprivnica.