Inkubator za poduzetnike početnike u ŽK Karlovac

Objavljeno: 04. 10. 2016. , Ažurirano: 15. 10. 2021.

 

Hrvatska gospodarska komora aktivno provodi nacionalnu Strategiju razvoja poduzetništva u Republici Hrvatskoj.

U skladu s tim, Županijska komora Karlovac pokreće poduzetnički inkubator za poduzetnike početnike kao doprinos razvoju poduzetništva i povećanju konkurentnosti.

Korisnici Razvojnog centra mogu biti poduzetnici koji žele razvijati na znanju utemeljeno poduzeće u prikladnim uvjetima i okruženju koje im daje podršku u administrativnom, infrastrukturnom i savjetodavnom obliku, poduzetnici koji imaju udio u tvrtki i sjedište na području Karlovačke županije te koji nemaju dugovanja.

Prednost kod odabira korisnika bit će da razvijaju novi proizvod ili uslugu temeljenu na  inovativnosti, inovatori koji svoj istraživački rad žele registrirati i razvijati te pozitivna ocjena poduzetničke ideje, poslovnog plana i procjena održivosti od strane Povjerenstva Županijske komore Karlovac.

Odabrani poduzetnici početnici Razvojnog centra dobit će na korištenje opremljene uredske prostore u ŽK Karlovac, veličine od 12 do 23 četvorna metra pod povoljnim uvjetima na tri godine, dok su prvu godinu oslobođeni plaćanja najma.

 

Javni poziv za ulazak u Razvojni centar Karlovac za poduzetnike - početnike (u pratećim dokumentima)

Zahtjev za ulazak u Razvojni centar Županijske komore Karlovac

Obrazac - Poslovni plan (2020)