U Županijskoj komori održan sastanak s poduzetnicima početnicima

Vrijeme održavanja: 31.08.2017.

„Čestitamo vam na odluci da svoje ideje razvijate kroz poduzetnički poduhvat i vlastitu tvrtku. U tom smislu, Županijska komora Karlovac nudi vam partnerstvo i potporu u vašem poslovanju. Posebno vas pozivamo u naš Sustav savjetovanja poduzetnika i Razvojni centar Karlovac“, poručio je predsjednik Županijske komore Karlovac Zlatko Kuzman poduzetnicima početnicima na sastanku 31. kolovoza.

Kako bi se što više približila svojim novim članicama, poduzetnicima koji su u protekloj godini na području županije osnovali tvrtku, Županijska komora Karlovac pokrenula je inicijativu sastanaka s novim poduzetnicima radi obavještavanja o uslugama i mogućnostima potpore koju u sklopu komorskog sustava mogu ostvariti i time olakšati prve poduzetničke korake.

Na prvom takvom sastanku koji je održan 31. kolovoza predstavljen je ustroj, aktivnosti i usluge Hrvatske gospodarske komore, s naglaskom na Sustavu savjetovanja poduzetnika karlovačke komore kao ključnoj usluzi podrške svim poduzetnicima bez obzira na djelatnost, iskustvo, tip problematike koju žele razriješiti, unutar koje mogu dobiti informacije i savjete o financijama, načinu i mogućnostima korištenja sredstava iz EU fondova, utemeljenju poduzetnika i mnogim drugima. Također, poduzetnicima je predstavljen Razvojni centar Karlovac koji pruža mogućnost korištenja uredskih prostorija unutar poduzetničkog inkubatora, uz simboličnu cijenu u prve tri godine kao oblik odskočne daske u prvim, za mnoge poduzetnike, zahtjevnim godinama.

Na ovaj prvi poziv županijske komore odazvali su se poduzetnici iz različitih područja djelovanja i iskazali pozitivne reakcije na tu inicijativu i spremnost na buduću suradnju. Tako je već dogovorena organizacija prezentacije usluga jednog poduzetnika, a „pali“ su i neki međusobni poslovni dogovori.  

Kontakti

  • Županijska komora Karlovac Adresa: Ul. kralja Tomislava 19b 47000 Karlovac Email: hgkka@hgk.hr Tel: +385 47 612111 Tel 1: +385 47 611180 Fax: +385 47 614720 predsjednik: dr. sc. Zlatko Kuzman direktor: Damir Furdek
  • Županijska komora Karlovac Tel: +385 47 612111 Email: hgkka@hgk.hr