Vrijeme održavanja: 15.07.2020.

Objavljeno: 26. 06. 2020. , Ažurirano: 13. 07. 2020.

Otkazano do daljnjega.

Pozivamo sve gospodarstvenike Karlovačke i Ličko-senjske županije da se prijave na Infodan poslovnog Programa Business Development and Innovation Croatia, koji će se održati u srijedu, 15. srpnja, u Županijskoj komori Karlovac, na adresi Kralja Tomislava 19b, u organizaciji Innovation Norway i u partnerstvu s Hrvatskom gospodarskom komorom. 

Infodan se organizira nakon online konferencije za poslovni Program Business Development and Innovation Croatia radi pružanja dodatnih praktičnih informacija i odgovora gospodarstvenicima o natječaju Programa, postupku, obrascima i pratećim dokumentima prijave za bespovratna sredstva za projekte iz područja inovacija zelene industrije i plavog rasta (Green Industry Innovation i Blue Growth), koja su glavni fokus Programa. 

Poslovni program financira se iz norveške darovnice i dio je financijskih mehanizama Europskog gospodarskog prostora i Norveške darovnice (EEA and Norway Grants) za razdoblje 2014. – 2021. 

Događanje je namijenjeno malim i srednjim poduzećima te velikim tvrtkama (koje nemaju više od 25 posto državnog vlasništva), zainteresiranima za prijavu na natječaj poslovnog programa radi realizacije projekata koji trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete razvoja:

- biti inovativne tehnologije/rješenja/proizvodi/usluge (novo na tržištu) i/ili
- uključivati primjenu inovativnih tehnologija/rješenja/proizvoda unutar tvrtke (novo za tvrtku). 

Skup će se održati u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama i broj sudionika je ograničen te će potvrda o sudjelovanju prijavljenima biti naknadno dostavljena. Radni je jezik engleski.

Molimo zainteresirane gospodarstvenike da se prijave putem obrasca u nastavku, najkasnije do ponedjeljka, 13. srpnja 2020. godine

Za detaljnije informacije o sudjelovanju možete se u HGK obratiti Ivanu Škariću  (tel.: 01/ 207 80 38, e-mail: iskaric@hgk.hr). 

Dodatne informacije o Programu, upute za prijave poduzetnika na natječaj i prijavni obrasci nalaze se na mrežnoj stranici projekata: www.innovasjonnorge.no/Croatiainnovation, a službeni kontakt za sve upite putem e-maila: CRO.innovation@innovationnorway.no.

Norway grants.pngInnovation Norway.png