Objavljeno: 23. 11. 2017. , Ažurirano: 23. 11. 2017.

"Zahvaljujemo Županijskoj komori Karlovac što je prepoznala kvalitetu naše manifestacije i već godinama nam daje potporu u njenoj provedbi", rekla je Petra Bakin, direktorica tvrtke Bakin d. o. o., organizatora 7. Bala vjenčanja Karlovac.

Bal vjenčanja koji je 18. i 19. studenoga održan u karlovačkom restoranu Kristal događaj je koji objedinjuje sve elemente u organiziranju svadbenih svečanosti.

Ove se godine predstavilo tridesetak izlagača iz Karlovačke županije i Zagreba, a budući su mladenci uz sudjelovanje u nagradnim igrama mogli razgledati i odabrati nešto iz bogate ponude vjenčanica i svadbenih odijela, cvjetnih aranžmana, nakita, fotostudija i videostudija, svadbenih kolača, glazbenih sastava i ostalog.

Bal_vjencanja1_KA_2017.jpg

Budući su se mladenci mogli okušati u izradi raznih specijaliteta; Izvor: facebook.com/balvjencanja.

Manifestacija je prvi put održana 2012. godine radi promoviranja poduzetnika i obrtnika Karlovačke županije te objedinjavanja ponude proizvoda i usluga u organiziranju svadbenih svečanosti na jednome mjestu. Otad stalnim obogaćivanjem sadržaja i povećanjem broja izlagača postaje neizbježno mjesto okupljanja budućih karlovačkih mladenaca.

Radi potpore lokalnim gospodarskim manifestacijama, Županijska komora Karlovac i ove je godine bila sponzor Bala vjenčanja.