Objavljeno: 01. 09. 2021. , Ažurirano: 20. 09. 2021.


U sklopu strategije izmjene strukture gospodarstva Dubrovačko-neretvanske županije, koju provodi HGK – ŽK Dubrovnik, s ciljem povećanja udjela proizvodnog sektora i smanjenja ovisnosti o turizmu, održat će se promocija industrija budućnosti.

Pridružite nam se na besplatnom predstavljanju projekta "100 pametnih tvornica" koje će se održati u:

  • Pločama (Poduzetnički inkubator, na adresi Crna Rika 7a), u srijedu, 22. rujna, u 11 sati, prijave najkasnije do utorka, 21. rujna;
  • Blatu na Korčuli (Radež d.d., na adresi 2. Ulica 15), u četvrtak, 23. rujna, u 10 sati, prijave najkasnije do srijede, 22. rujna;
  • Dubrovniku (ŽK Dubrovnik, Pera Čingrije 6), u petak, 24. rujna, u 10 sati, prijave najkasnije do četvrtka, 23. rujna.

Prijaviti se možete klikom na poveznicu na imenu grada u popisu lokacija.

Projekt "100 pametnih tvornica" pokrenut je s ciljem stvaranja većeg broja pametnih tvornica u Republici Hrvatskoj te kako bi se tvrtkama ponudilo rješenje za bržu, jednostavniju i efikasniju transformaciju.

Pokretač projekta „100 pametnih tvornica“ je tvrtka Culmena, koja je fokusirana na proizvodna poduzeća, kojima nudi usluge novih poslovnih pristupa iz područja leana, digitalizacije i održivog razvoja.

Saznat ćete kako se provodi projekt, tko može sudjelovati u njemu, koji su mu ciljevi i vremenski okvir, mogućnosti financiranja i ostale detalje.

Predavači su Anja Štefanić i profesor Nedeljko Štefanić.

Nakon predstavljanja projekta održat će se prezentacija o mogućnostima financiranja investicijskih projekata već postojećih poduzeća i start-upova.

Predstavljanje HBOR-ovih investicijskih programa  održat će  Mira Krneta voditeljica HBOR-a za Dalmaciju, a kreditnog programa DNŽ „Subvencijom kamate do održivog razvoja“, Ivo Mujo, pomoćnik pročelnika Upravnog odjela za turizam, pomorstvo, poduzetništvo i energetiku.

 

 

Detaljnije o projektu