Okreni ploču!

Vrijeme održavanja: 08.03.2019.

Konferencija o ženskom poduzetništvu Okreni ploču!, u organizaciji Hrvatske udruge poslovnih žena Krug – Ogranak Dubrovnik i Županijske komore Dubrovnik, održat će se 8. ožujka u Hotelu Adria u Dubrovniku, na adresi Radnička 46

Trima panel-raspravama aktualizirat će se teme specifične za žensko poduzetništvo. Zadatak prvog panela jest potaknuti žene na ulazak u poduzetništvo, pružiti informacije o modelima financiranja, o izazovima koji ih očekuju te pružiti potporu. 

Drugi panel stavlja naglasak na socijalno poduzetništvo i ruralni prostor. Prikazat će se uloga žene u aktiviranju materijalne i nematerijalne imovine obitelji u ekonomskom smislu. 

Cilj je trećeg panela prikazati nove trendove te prednosti ulaska u digitalni svijet poslovanja. Poseban je naglasak konferencije na afirmaciji žena u poduzetništvu, uz savjete i iskustva uspješnih poduzetnica.

Program konferencije dostupan je OVDJE!

Informacije o rezervacijama smještaja možete pronaći OVDJE!

Prijavni obrazac je u nastavku teksta. 

Partneri: Grad Dubrovnik, Dubrovačko-neretvanska županija i TZ grada Dubrovnika

 

Kontakti

  • Županijska komora Dubrovnik Adresa: Pera Čingrije 6 20000 Dubrovnik Email: hgkdu@hgk.hr Tel: +385 20 312 090 Fax: +385 20 312 096 v.d. predsjednica: Terezina Orlić
  • Nikolina Trojić viša stručna savjetnica Tel: +385 20 312 093 Email: ntrojic@hgk.hr