Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* najbolji je u čak dvjema kategorijama

HGK – Županijska komora Dubrovnik čestita dubrovačkim hotelima na osvojenim nagradama World Travel Awards u mnogim kategorijama "najbolji". Te su nagrade još jedna potvrda dubrovačkom hotelijerstvu koje godinama niže poslovne uspjehe.

Nagrada World Travel Awards dodjeljuje se od 1993. godine te već 24. godinu zaredom odaje priznanja i nagrađuje svjetska postignuća u turističkom sektoru. Hvale je kao Oscar industrije putovanja, a kandidati se biraju glasovima profesionalaca iz turističke industrije pa je uistinu velika čast biti u konkurenciji za ovaj prestižni kipić. 

Ove su godine dubrovački  hoteli dobitnici u brojnim kategorijama.

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik 4* najbolji je u čak dvjema kategorijama – već četvrtu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu za vodeći poslovni hotel, a četvrti put nosi i titulu vodećeg hotela u Hrvatskoj (nakon 2013., 2015. i 2016. godine).

Najbolji rezidencijalni hotel ove je godine Villa Dubrovnik, dok je hotel Excelsior dobio nagradu za najbolji predsjednički apartman (suite). U kategoriji najbolja luksuzna privatna vila nagradu je ponijela Vila Šeherezada, a u kategoriji najbolji hotel uz more nagradu je dobio hotel Libertas Rixos.

Najveći broj nagrada osvojili su hoteli iz grupacije Valamar, pa je Ivica Sabljić, direktor hotela Valamar Lacroma Dubrovnik, naglasio:

„Nagrada za najbolji poslovni hotel dokaz je da Valamar Lacroma Dubrovnik postiže vrhunske rezultate u kongresnom turizmu te da kontinuirano radi na unaprjeđenju kvalitete usluge. Priznanje World Travel Awards potvrda je svim zaposlenicima da rade odličan posao te da je Valamar Lacroma Dubrovnik bio i ostao prvi izbor među kongresnim hotelima u Hrvatskoj“.

Kontakti

  • Županijska komora Dubrovnik Adresa: Pera Čingrije 6 20000 Dubrovnik Email: hgkdu@hgk.hr Tel: +385 20 312 090 Fax: +385 20 312 096 predsjednica: Terezina Orlić
  • Županijska komora Dubrovnik Tel: +385 20 312 090 Email: hgkdu@hgk.hr
  • Jelena Diklić stručna suradnica Tel: +385 20 312097 Email: jdiklic@hgk.hr