Dodjela nagrada i priznanja studentima koji su sudjelovali u projektu WebPoSt u Dubrovniku

Završni sastanak projekta WebPoSt (web-stranice poduzetnicima od studenata), u sklopu kojega su podijeljene pohvalnice i proglašeni najbolji studentski radovi, održan je 28. lipnja u Rektoratu Sveučilišta u Dubrovniku.

Studenti su kroz ovaj projekt imali priliku susresti se s realnim potrebama tržišta i u praksi realizirati ono što su naučili kroz školovanje, a mali su poduzetnici besplatno dobili web-stranicu za prezentaciju svojeg poslovanja. Projekt se, u suradnji s Sveučilištem, održava već četvrtu godinu. Ove godine izrađeno je trinaest web stranica, a priznanja i nagrade podijelile su predsjednica ŽK Dubrovnik Terezina Orlić te rektorica Sveučilišta u Dubrovniku Vesna Vrtiprah. 

Dobitnici nagrada su:

1. Maris Mirović koje je izradila web stranica za tvrtku Meridijan 17 d.o.o.

2. Petra Cvrlje koje je izradila web stranica za tvrtku Universal Industries d.o.o. 

3. Ivana Zadro koje je izradila web stranica za obrt Turpi 

Svi studenti dobili su pohvalnicu za sudjelovanje u Projektu. Ivan Zalović izradio je web-stranicu za tvrtku Portela d.o.o., Ana Kešelj za tvrtku Dominium travel  d.o.o., Nikola Drašković  Jelčić za tvrtku Cogito j. d.o.o., Kruno Zečević za tvrtku Info Planet d.o.o., Pero Brbora za obrt Caffe bar „Arka“, Maro Zalović za tvrtku Auto motiv d.o.o., Mislav Vilović za tvrtku Adut d.o.o., Antonela Đurić za tvrtku Crvik d.o.o., Joško Đilović za tvrtku Burin d.o.o., te Marko Jurić za tvrtku Da 3 d.o.o.

Partner u ovom projektu je i Dubrovačko-neretvanska županija koja je osigurala nagrade najboljim studentima.

Kontakti

  • Županijska komora Dubrovnik Adresa: Pera Čingrije 6 20000 Dubrovnik Email: hgkdu@hgk.hr Tel: +385 20 312 090 Fax: +385 20 312 096 predsjednica: Terezina Orlić
  • Županijska komora Dubrovnik Tel: +385 20 312 090 Email: hgkdu@hgk.hr
  • Jelena Diklić stručna suradnica Tel: +385 20 312097 Email: jdiklic@hgk.hr