Vrijeme održavanja: 10.03.2020.

Objavljeno: 25. 02. 2020. , Ažurirano: 21. 07. 2020.

Županijska komora Dubrovnik u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Dubrovnika organizira 7. Forum obiteljskog smještaja u utorak, 10. ožujka, u 16 sati i 30 minuta, u hotelu Dubrovnik Palace, na adresi Masarykov put 20.

U sklopu Foruma u 16 sati održat će se izbor čelnih ljudi Sekcije Zajednice obiteljskog smještaja HGK za regiju Dalmacija – Dubrovnik.

Forum je namijenjen privatnim iznajmljivačima iz Dubrovačko-neretvanske županije, kojih se svake godine okupi impozantan broj od 200 do 300. 

Glavne teme ovogodišnjeg Foruma su izmjene Zakona o ugostiteljskoj djelatnosti koje se odnose na obveze iznajmljivača (pomoćni kreveti, usklađivanje i pružanje usluga prehrane i dr.) i novosti u poslovanju platforme za rezervacije Booking.com.

Ovogodišnji Forum stavlja naglasak na kvalitetu turističke ponude, a na njemu će se predstaviti integralno upravljanje kvalitetom u turizmu Grada Dubrovnika.

Program Foruma nalazi se na kraju teksta, a možete ga skinuti iz pratećih dokumenata na ovoj stranici.

Tijekom Foruma, u izlagačkom dijelu, bit će predstavljeni ponuditelji usluga i proizvoda namijenjenih podizanju kvalitete obiteljskog smještaja.

Pozivamo sve zainteresirane da dođu na 7. Forum obiteljskog smještaja u Dubrovniku te na izbor predsjednika i zamjenika predsjednika Sekcije Zajednice obiteljskog smještaja HGK za regiju Dalmacija – Dubrovnik.

Sudjelovanje na Forumu je besplatno uz prethodnu prijavu putem online obrasca u nastavku teksta.

Za dodatne informacije obratite se Jeleni Diklić u ŽK Dubrovnik, na jdiklic@hgk.hr ili putem telefona 020 312 097.

 

 

Program

Vrijeme Aktivnost
10.03.2020
15:45 - 16:00 Registracija i kava dobrodošlice
16:00 - 16:30 Izbor predsjednika i dopredsjednika Sekcije Zajednice obiteljskog smještaja regije Dalmacija - Dubrovnik
16:30 - 17:45 Položaj obiteljskog smještaja u Hrvatskoj – Martina Nimac Kalcina, predsjednica Zajednice obiteljskog smještaja HGK; Zakon o ugostiteljskoj djelatnosti - obveze iznajmljivača – Stane Đivanović, voditeljica Službe za gospodarstvo Dubrovačko-neretvanske županije; Najveće nedoumice u privatnom smještaju – Anamarija Cicarelli, Interligo d.o.o.; Feel IQM; Poboljšajte poslovanje uz Booking.com – Vlatko Pavlović, Booking.com
17:45 - 18:00 Panel rasprava i pitanja sudionika