Vrijeme održavanja: 23.10.2019.

Objavljeno: 14. 10. 2019. , Ažurirano: 14. 10. 2019.

HGK – Županijska komora Čakovec, u suradnji s tvrtkom Detas d.o.o. i Open Way d.o.o., organizira prezentaciju Učinkovito upravljanje javnom rasvjetom (Promicanje energetske učinkovitosti javne i ostale rasvjete) koja će se održati u srijedu, 23. listopada, u 10 sati u ŽK Čakovec.

Cilj je ove prezentacije predstaviti mogućnosti koje su na raspolaganju javnom, civilnom i privatnom sektoru, a povezane su s povećanjem kvalitete javne rasvjete uz smanjenu potrošnju električne energije, unaprjeđenjem i povećanjem energetske učinkovitosti i smanjenjem svjetlosnog zagađenja uporabom novih tehnologija te potencijalnom uporabom obnovljivih izvora energije.

Predavači su Bojan Fišer, Monika Tušek i Zvonimir Miler. Predviđeno vrijeme trajanja prezentacije tri i pol sata, a na kraju je predviđeno vrijeme za pitanja i mogućnost individualnih razgovora. Sudjelovanje za članice HGK besplatno je uz obaveznu online prijavu u nastavku teksta. Prijave se primaju najkasnije do utorka, 22. listopada, ili do ispunjenja kapaciteta dvorane.

Program prezentacije nalazi se u pratećim dokumentima.