Vrijeme održavanja: 09.12.2020.

Objavljeno: 01. 12. 2020. , Ažurirano: 04. 12. 2020.

Sektor za graditeljstvo i promet Hrvatske gospodarske komore poziva vas na besplatni webinar Kako do potpore iz Programa državnih potpora za sektor mora, prometa i infrastrukture te povezane djelatnosti u pandemiji bolesti COVID-19, u srijedu, 9. prosinca, u 11 sati. 

Webinar će se odvijati na platformi Microsoft Teams i u njega se možete uključiti putem ove poveznice.

Vlada Republike Hrvatske usvojila je Program dodjele državnih potpora sektoru mora, prometa, prometne infrastrukture i povezanim djelatnostima u aktualnoj pandemiji COVID-19. Ova mjera donesena je u sklopu mjera gospodarskog opravka Vlade RH, a provedbena tijela programa dodjele su, u suradnji s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture, Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) koji će dodjeljivati pojedinačne potpore korisnicima koji ispunjavaju uvjete iz programa.

Program je već operativan, a cilj webinara je dodatno informirati poduzetnike kojima je program namijenjen o samom programu, mogućnosti i uvjetima njegovog korištenja te postupku prijave.

Program webinara možete skinuti u pratećim dokumentima na ovoj stranici. Webinar će moderirati mr. sc. Dario Soldo, direktor Sektora za graditeljstvo i promet HGK.

 

 

Program

Vrijeme Aktivnost
09.12.2020
11:00 - 11:05 Uvodna riječ organizatora – Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK za graditeljstvo i promet
11:05 - 11:20 Predstavljanje Programa i aktivnosti HAMAG-BICRO-a u provedbi programa za mikro, male i srednje poduzetnike – Iva Debanić, ravnateljica Sektora za financijske instrumente Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije
11:20 - 11:35 Predstavljanje Programa i aktivnosti HBOR-a u provedbi programa za velike poduzetnike – Vedrana Gavran Franić, Odjel srednjoročno-dugoročnog osiguranja Hrvatske banke za obnovu i razvitak
11:35 - 11:50 Postupak prijave i aktivnosti poslovne banke u provedbi Programa – Irena Račić, Direkcija projektnog financiranja, poslovanja s financijskim institucijama i EU fondovima Hrvatske poštanske banke d.d.