Vrijeme održavanja: 02.07.2020. - 31.12.2020.

Hrvatska - Rusija - online b2b sastanci u organizaciji HGK

Objavljeno: 09. 06. 2020. , Ažurirano: 29. 07. 2020.

 

U svrhu podizanja i jačanja međunarodnih poslovnih aktivnosti hrvatskih tvrtki Hrvatska gospodarska komora je započela s projektom Online b2b sastanci za hrvatske tvrtke i njihove inozemne partnere Go Global – Go Virtual, a uz podršku Europske poduzetničke mreže – EEN.

Cilj ove inicijative je pružiti podršku hrvatskim gospodarstvenicima za nastavak međunarodnih aktivnosti u novom globalnom poslovnom okruženju, za što je HGK osmislila online platformu preko koje se mogu virtualno povezati s poslovnim partnerima na inozemnim tržištima od njihovog interesa.

Nakon provedene ankete odabrana su tržišta i sektori u kojima članice vide najviše mogućnosti za unaprjeđenje i razvoj novih poslovnih aktivnosti s naglaskom na izvoz. 
Tržišta koja su obuhvaćena projektom Go Global – Go Virtual:

Slovenija, (plenarni dio održan 2. srpnja 2020.)
Rusija (tijekom kolovoza, plenarni dio će se održati 3. rujna)
V4 (Češka, Mađarska, Poljska i Slovačka)
Austrija
Njemačka 
 

Pozivamo hrvatske tvrtke da se prijave na b2b sastanke sa ruskim tvrtkama putem naše platforme Go Global – Go Virtual u kojoj mogu detaljno navesti svoju djelatnost i interes za poslovanje s partnerima iz Rusije. Prijave su otvorene do sredine kolovoza 2020., nakon čega se link s hrvatskim tvrtkama i njihovim interesima dostavlja ruskim gospodarstvenicima. Sudjelovanje na platformi je besplatno.
 
Prijava na platformu (putem preglednika Google Chrome) omogućuje izradu profila tvrtke, pretraživanje ruskih partnera i mogućnost direktnog poziva na online razgovore, a omogućena je i komunikaciju putem poruka. Sustav platforme šalje obavijesti direktno svim prijavljenima o iskazanim interesima za b2b sastancima, čije termine zajednički određuju gospodarstvenici iz zainteresiranih tvrtki.

Pristupite platformi Go Global – Go Virtual i iskoristite nove poslovne mogućnosti koje vam ovaj projekt nudi u povezivanju s inozemnim tvrtkama.