Vrijeme održavanja: 02.12.2020.

Objavljeno: 25. 11. 2020. , Ažurirano: 25. 11. 2020.

Na virtualnom, 8. Salonu inovacija Bjelovar 2020. Igor Bošnjaković iz Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo će u srijedu, 2. prosinca, u 11 sati, održati webinar o pravilnom odabiru vrste zaštite intelektualnog vlasništva, što je jedan od najčešćih i često nepremostivih problema za inovatore.

Pravilo dobrog poslovanja podrazumijeva zaštitu inovacija odgovarajućim oblikom intelektualnog vlasništva. Međutim, u žurbi za plasmanom na tržište, inovatori i poduzetnici često nemaju vremena detaljno proučavati što napraviti kako bi zaštitili svoje intelektualno vlasništvo.

Cilj webinara je na jednostavan način objasniti osnovne razlike među pojedinim oblicima intelektualnog vlasništva (IV-a) a sudionici će uz pregled najčešćih oblika IV-a, kroz analizu praktičnog primjera iz stvarnog života, dobiti informacije o prikladnom obliku intelektualnog vlasništva za njihovo područje rada.

Webinar Inovacije i zaštita – odabir prikladne vrste intelektualnog vlasništva trajat će 45 minuta na virtualnoj izložbi inovacija do koje možete stići putem poveznice: https://inovacije.hgk.hr/

Molimo da se za webinar prijavite putem poveznice DZIV-a.