Održana Sjednica Strukovne grupacije za graditeljstvo i industriju građevinskog materijala ŽK Bjelovar

Vrijeme održavanja: 17.10.2017.

U ŽK Bjelovar je 17. listopada održana sjednica Strukovne grupacije za graditeljstvo i industriju građevinskog materijala.

Na početku sjednice izabrano je novo rukovodstvo Strukovne grupacije, uz razrješenje dosadašnjeg rukovodstva. Za novog predsjednika izabran je Dragutin Kostanjšek iz tvrtke Novi Stan d. o. o. iz Kapelice kod Garešnice, a jednoglasno izabrani zamjenici predsjednika su Željko Jozić iz tvrtke Ceste d. d. Bjelovar i Domagoj Belčić iz tvrtke Bel-Bau d. o. o. Bjelovar.

Nakon izbora je tajnik Strukovne grupacije predstavio poslovanje graditeljstva i industrije građevinskog materijala Bjelovarsko-bilogorske županije u 2016. godini, a potom je Mirjana Saks, voditeljica Odsjeka za javnu nabavu, financijsko upravljanje i kontrole Bjelovarsko-bilogorske županije nazočne članice informirala o novim poslovima za graditeljstvo u županiji te proceduri po kojoj će biti objavljene detaljne informacije o tim poslovima, kao i mogućnostima sudjelovanja građevinskih tvrtki u postupcima javne nabave.

Predstavnici tvrtki članica Strukovne grupacije za graditeljstvo i industriju građevinskog materijala pratili su sva izlaganja s pozornošću i aktivno sudjelovali u postupku izbora novog rukovodstva, a osobito u raspravi o zajedničkom, udruženom nastupu na javnim natječajima za poslove koji se otvaraju na području županije.

Kontakti

  • Županijska komora Bjelovar Adresa: Petra Preradovića 4/1 43000 Bjelovar Email: hgkbj@hgk.hr Tel: +385 43 274 060 Tel 1: +385 43 274 073 Fax: +385 43 241 908 predsjednik: Jakov Ćorić direktorica: Martina Posavac Ćurić
  • Miljenko Juratovac Viši stručni referent Tel: +385 43 274 063 Email: mjuratovac@hgk.hr