Radionica o važnosti naukovanja s društvenog i gospodarskog aspekta u ŽK Bjelovar


Objavljeno: 06. 09. 2018. , Ažurirano: 25. 09. 2018.


U Županijskoj komori Bjelovar u četvrtak 20. rujna u 10 sati održat će se druga radionica u sklopu provedbe projektnih aktivnosti projekta Duo Pack – Praktični pristup konkretnom znanju na kojem je ŽK Bjelovar jedan od partnera uz ŽK Varaždin te mađarske trgovinske komore Zala i Somogy. Tema radionice će biti važnost naukovanja s društvenog i gospodarskog aspekta, a održat će se u okviru projektnih aktivnosti 4. Prijenos znanja; Razmjena najbolje prakse.

Na radionici će voditeljica Odjela za obrazovanje i razvoj ljudskih potencijala HOK-a Mirela Lekić predstaviti Vodič za poslodavce za naukovanje, a o konkretnim iskustvima o primanju učenika na naukovanje govorit će Vjekoslav Kovačević iz tvrtke RŽV d. o. o. Čakovec – Pogon Bjelovar.

O važnosti naukovanja u društvenom i socijalnom sektoru govorit će Hajnalka Horvath iz mađarskog Kolping Centra za obrazovanje u području zdravstva i socijalne skrbi, a polaznici će biti upoznati i s organizacijom stručne prakse u Mađarskoj, o čemu će govoriti Viktoria Bango-Rodek iz trgovinske i industrijske komore Zala.

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se prijaviti ispunjavanjem online obrasca do 15. rujna.