Vrijeme održavanja: 17.05.2017.

Objavljeno: 02. 05. 2017. , Ažurirano: 19. 05. 2017.

U ŽK Bjelovar će u srijedu, 17. svibnja, od 11 do 13 sati direktor tvrtke United Registrar of Systems Adriatica d. o. o. Igor Miličević održati besplatnu radionicu Certifikacija po ISO normama - put do veće konkurentnosti. Radionica je namijenjena tvrtkama koje se tek odlučuju na certifikaciju i već certificiranim tvrtkama koje žele dodatnu certifikaciju ili tranziciju na nove norme.

Certifikacija prema međunarodnim normama postaje standard u modernom poslovanju i često je preduvjet za poslovanje s kupcima te donosi veću konkurentnost i prepoznatljivost na tržištu. Često se organizacije ne odlučuju za certifikaciju iz straha od troškova certifikacije ili od komplicirane dokumentacije.

Ciljevi radionice jesu predstaviti najčešće certificirane norme i novije norme (ISO 50001, ISO 22301), informirati polaznike o prednostima i koristima certifikacije te predstaviti najčešće zablude koje su povezane s certifikacijom prema ISO normama.

Molimo sve zainteresirane za sudjelovanje na radionici da popunjenu prijavnicu dostave u ŽK Bjelovar najkasnije do 15. svibnja na e-adresu hgkbj@hgk.hr.