Trg bana Josipa Jelačića 10
10000 Zagreb
Tel.: 01 / 3773 333
E-mail: zaba@unicreditgroup.zaba.hr
www.zaba.hr

Zagrebačka banka vodeća je banka u Hrvatskoj u svim tržišnim segmentima te je nezaobilazan partner u poslovanju s građanima, financiranju javnog i privatnog sektora te realizaciji ključnih infrastrukturnih projekata. Zagrebačka banka dio je Grupe UniCredit, uspješne paneuropske komercijalne banke koja svojim klijentima pruža usluge putem jedinstvene prodajne mreže rasprostranjene u zapadnoj, srednjoj i istočnoj Europi.

Banka ostvaruje dobre financijske rezultate zahvaljujući uravnoteženom poslovnom modelu te dobrom upravljanju rizicima. Također, banka ima solidan kapital da podupre građane i partnere u realizaciji svojih potreba i investicijskih planova.

Zagrebačka banka ima i dugu tradiciju društveno odgovornog poslovanja, svjesna uloge u gospodarskom i socijalnom okružju u kojem posluje. Brojnim programima potiče razvoj poduzetništva, znanstvenim i kulturnim ustanovama daje poticaj u realizaciji vrijednih projekata, prepoznaje i nagrađuje ustanove i pojedince koje ovo društvo čine boljim i humanijim.

Sigurnost, veličina, tradicija, profesionalnost i usklađenost atributi su koje građani povezuju sa Zagrebačkom bankom, koja i u narednom razdoblju ostaje fokusirana na uvođenje inovacija, edukaciju zaposlenika, realizaciju strateških ciljeva i stvaranje dodatne vrijednosti za svoje klijente i dioničare.

Izvor: HGK