Vladimira Nazora 5
10410 Velika Gorica
Tel.: 01 / 6265 053
E-mail: fly@trade-air.com
www.trade-air.com

 

Trade Air d.o.o. je privatna zrakoplovna kompanija osnovana 1994. godine u Zagrebu. Misija je tvrtke osigurati brzu, ekonomičnu i pouzdanu uslugu prijevoza putnika (čarterskih letova), ali i tereta diljem svijeta, pritom udovoljavajući najvišim tržišnim standardima.

Tvrtka trenutno posluje s jednim Airbusovim modelom A320 te dva Fokkera 100, leteći na više od 300 destinacija za eminentne inozemne i domaće klijente.

Osim čarterskih letova, tvrtka leti i redovne linije u suradnji s nacionalnim prijevoznikom Croatia Airlinesom unutar Republike Hrvatske unajmljenim zrakoplovom Jetstream J32, što je dio programa razvoja regionalne povezanosti najvećih gradova Hrvatske.

U svojem poslovanju Trade Air primjenjuje model usmjeren na želje i potrebe klijenata. Pouzdanost, točnost i učinkovitost važni su ciljevi čije se ostvarenje neprestano prati te se neprekidno razvija na dobrobit klijenata. Na osposobljavanje i usavršavanje zaposlenika gleda se kao na stvaranje baze znanja odnosno ulaganja u budućnost. Trade Air svojim zaposlenicima nudi izazovne poslovne aktivnosti iz različitih područja zrakoplovne industrije, u sklopu kojih se potiče njihov razvoj i napredak.