Franje Puškarića 1d
10250 Lučko
Tel.: 01 / 6531 008
E-mail: info@termostroj.com
termostroj.com

 

Termostroj d.o.o. je obiteljska tvrtka koja se u početku bavila proizvodnjom električnih kotlova, odnosno bojlera na struju koji se primjenjuju kao kućanski uređaji, a s vremenom se primjena proizvoda širi na procesnu i prehrambenu industriju, pa sve do građevinskog sektora.

Cilj je tvrtke zauzeti dio svjetskog tržišta proizvodnjom specifičnog proizvoda za posebnu primjenu prema zahtjevu kupca. Naglasak je uvijek na kvaliteti, jednostavnosti upotrebe i održavanju.

Od 2000. godine svoje proizvode izlaže na europskim sajmovima. Više od 97 posto proizvodnje izvozi na tehnološki napredna i zahtjevna tržišta kao što su Njemačka, Norveška, Švedska, Japan itd.

Zanimljivo je da se njihovi proizvodi koriste u različitim procesima, od proizvodnje piva, džina, meda, u automobilskoj industriji i raznim drugim proizvodnim procesima. Osim toga, koriste se za zagrijavanje korijena biljaka kako bi optimalno rasle, grijanje travnjaka nogometnih igrališta te u sustavima grijanja povijesnih znamenitosti, primjerice dvoraca.

Njihov je proizvod neizostavan u građevinskom sektoru, primjenjuje se za sušenje podova/glazure u novogradnjama/rekonstrukcijama stambenih i poslovnih prostora. Široku primjenu zaokružuje kao neizostavan izvor privremene toplinske energije u slučaju remonta kotlovnica.

Tvrtka kontinuirano radi na ostvarivanju svojeg cilja, a to su zadovoljni zaposlenici i kupci. Zaposlenici se dodatno educiraju, a novom opremom i tehnologijama omogućuje im se lakše obavljanje svakodnevnih radnih obveza.

U procesima razvoja proizvoda zbližili su se sa svojim inozemnim kupcima te koriste svaku priliku za promicanje Hrvatske ne samo kao predivne zemlju nego i kao zemlje u kojoj poduzetnička ideja i san može postati stvarnost.

Izvor: HGK