Algebra d.o.o. za obrazovanje odraslih i usluge

Maksimirska 58 a
Tel.: 01 / 2332 861
E-mail: info@algebra.hr
algebra.hr

 

Algebra je najveća i najbrže rastuća obrazovna grupacija u Hrvatskoj, s više od 60 vrhunski opremljenih učionica i dvorana u dvadesetak gradova širom Hrvatske. Tijekom 21 godine postojanja, obrazovne programe raznih vrsta u Algebri završilo je više od 120.000 pojedinaca, a godišnje u njezin obrazovni sustav ulazi oko 15.000 polaznika razne dobi na nekom od 25.000 seminara i drugih obrazovnih programa.

Algebra je usmjerena na visoko obrazovanje (preddiplomske i diplomske studije), obrazovanje odraslih (cjeloživotno obrazovanje), korporativna školovanja, pomoć srednjoškolcima pri upisima fakulteta i pripremama za maturu, digitalno obrazovanje učenika osnovnih škola i eLearning projekte.

Kao najbolje ocijenjen stručni studij u Republici Hrvatskoj po kriterijima sustava osiguranja kvalitete Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Algebra provodi preddiplomske i diplomske studije računarstva, multimedije, dizajna i digitalnog marketinga te MBA program e-Leadershipa u suradnji s jednom od vodećih američkih poslovnih škola, Kelley School of Business Sveučilišta u Indiani. Algebra je danas najvažniji obrazovni partner tvrtki poput Microsofta, Googlea, Oraclea, Cisca, Adobea, Red Hata, VMwarea i mnogih drugih, a ujedno je i članica brojnih eminentnih akademskih inicijativa tih tvrtki koje njezinim studentima osiguravaju brojne prednosti. Sredinom 2014. godine Microsoft je proglasio Algebru svjetskim edukacijskim partnerom godine.

Poslovanje Algebre temelji se na kontinuiranom ulaganju u nastavne programe, predavački kadar i njihovo stručno usavršavanje te ukupno poboljšanje kvalitete usluge. Danas Algebru čini više od stotinu i pedeset zaposlenika i više od 500 predavača.

Izvor: HGK