Bana Josipa Jelačića 13 b
22000 Šibenik
Tel.: +385 99 3802 473
E-mail: ida.juran@piricmontage.com
www.piricmontage.com

 

Tvrtka Pirić Montage specijalizirana je za montažu i puštanje u pogon industrijskih postrojenja te je aktivna na tržištu proizvodnje plastičnih dijelova u autoindustriji, elektronici, industriji ambalaže i potrošnog materijala. Posebna se pozornost pridaje usavršavanju u segmentu strojeva za reciklažu plastike.

Pirić Montage osnovana je 2016. godine. U početku svog poslovanja bila je mala obiteljska tvrtka s četvero zaposlenih, a danas ima 24 iskusna tehničara koji, zbog razlike u vremenskim zonama, potporu 24 sata dnevno, sedam dana u tjedno, dobivaju iz ureda u Šibeniku.

Tvrtka pridaje posebnu pozornost kvaliteti, ali i financijskoj učinkovitosti te tako stvara konkurentsku prednost. Kontinuiranom analizom poslovanja dolaze do modela optimiziranja kvalitete, fleksibilnosti i cijene.

Takva radna atmosfera i pouzdanost brzo je stvorila povjerenje klijenata i danas je Pirić Montage prepoznatljiv brend na tržištu globalno pozicioniranih proizvođača u autoindustriji. Rame uz rame surađuju s američkim, meksičkim, kanadskim, azijskim i europskim tvrtkama koje su na tržištu dugi niz godina.

Izvor: HGK