Metal Obad d.o.o.


Vinogradska 57/I, Donja Poljana
42223 Varaždinske Toplice
Tel.: 042 / 207 004
E-mail: ing-obad@ing-obad.com
www.metalobad.com

 

Metal Obad d.o.o. osnovan je iz obrta Metalna galanterija Obad koji je poslovao od 1995. godine, u početku kao obrt s jednim zaposlenikom i radnim strojem u jednoj manjoj prostoriji. Godine 2009. s 33 zaposlenika osnovana je tvrtka Metal Obad d.o.o., a danas ima 112 zaposlenika i 40 CNC obradnih centara. Za budući stručni kadar brinu se obučavanjem oko 30 praktikanata po nastavnoj godini.

Prostiru se na 3000 četvornih metara proizvodnog prostora koji periodično dograđuju iz vlastitih financijskih izvora. Poslovanje se temelji na uslugama glodanja i tokarenja, a nude i ostale usluge obrade metala poput planskoga i kružnog brušenje, izrade ozubljenja i prototipa, čime uspješno sudjeluju na tržištu osiguravajući dijelove za logističku i transportnu industriju te pakirne strojeve. Orijentirani su na domaće i europsko tržište s naglaskom na Austriju, Njemačku, Švicarsku i Italiju.

Kvaliteta je njihov prioritet, a želja im je postati jednom od vodećih tvrtki na međunarodnom tržištu u visokokvalitetnim uslugama strojne obrade metala. Planiraju je ostvariti daljnjim širenjem strojnog parka, radnog prostora i ljudskih resursa koristeći vlastite i vanjske izvore financiranja.