V. Spinčića 13
51410 Opatija
Tel.: 051 / 603 400
E-mail: info@katarina-line.hr
www.katarina-line.com

 

Katarina line d. o. o. je vodeća mala brodska kompanija za krstarenje s tjednim zajamčenim polazima od kraja travnja do sredine listopada iz glavnih turističkih središta Opatije, Splita i Dubrovnika.

S flotom od više od 60 brodova u šest različitih kategorija, linija za krstarenje udovoljava svim dobnim skupinama i proračunima. Itinerari linije Katarina pružaju putnicima priliku da istražuju zadivljujuće prirodno okruženje i slikovite, neobične mediteranske gradove dok "skaču" s jednog otoka na drugi. Ovaj jedinstveni način putovanja i istraživanja obalnih gradova jedan je od najpopularnijih i najlakših načina da doživite pravu Hrvatsku.

Katarina line, osnovana 1992. godine, evoluirala je u jednog od vodećih hrvatskih cruise & travel operatera sa sjedištem u Opatiji i podružnicama u Opatiji, Splitu i Dubrovniku. Katarina line nudi brojne programe posebnih interesa na kopnu i na brodu. Od posebnog interesa su Deluxe Superior krstarenja izvedena na novim i raskošno dizajniranim de luxe brodovima koji pružaju više udobnosti i stila, a uključuju razne dodatne usluge, razgledavanje, degustacije vina i izlete, sve pažljivo odabrano za stvaranje jedinstvenog doživljaja Hrvatske s mora. Tjedni zajamčeni programi krstarenja od sredine travnja do sredine listopada na više od 35 različitih itinerera i 6 kategorija brodova.