Zagrebačka ulica 100
23000 Zadar
Tel.: 023 / 205 405
E-mail: info@hstec.hr
www.hstec.hr

HSTec d.d. je inovativna razvojno-proizvodna tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u području visokobrzinskih motorvretena, industrijske automatizacije i robotike. Koncept razvoja proizvoda temelji se na principima otvorene inovacije i prototipne specijalne proizvodnje. Iznimna važnost pridaje se stalnom usavršavanju i usvajanju novih tehnologija te suradnji sa znanstvenoistraživačkim institucijama. HSTec nudi široku paletu specijalnih motorvretena, izravno pogonjenih jedinki, specijalnih obradnih i montažnih strojeva te implementaciju robotskih ćelija za razne aplikacije. Fleksibilni tim vrhunskih stručnjaka strojarske i elektrotehničke struke kontinuirano pokreće razvoj novih proizvoda i nudi kreativna i sveobuhvatna rješenja u industrijskoj automatizaciji.

Uz osnovno poslovanje – razvoj i proizvodnju inovativnih proizvoda, HSTec se razvio u regionalnog lidera za usluge servisiranja, popravaka i optimizacije motorvretena. Tvrtka izvozi oko 75 posto svojih proizvoda i usluga na zahtjevna svjetska tržišta, a najvećim dijelom diljem Europske unije. U HSTec-u posebno se ističe usmjerenost na potrebe i zadovoljstvo kupaca, uvođenje novih tehnologija i ostvarivanje najviših standarda struke u izvedbi i dokumentiranosti projekata, širenje na nova tržišta te stvaranje novih proizvoda i usluga. Kvaliteta poslovanja, učinkovitija povezanost odjela i nadzor nad poslovnim procesima ostvareni su uz pomoć ERP-PLM poslovnoga informacijskog sustava.

Dugoročna vizija tvrtke usmjerena je prema doprinosu novom konceptu razvoja industrije 4.0 na globalnoj razini, čija je težnja stvaranje pametnih proizvoda i tvornica integracijom ICT tehnologije i digitalizacijom različitih senzorskih sustava kao putem za poboljšanje kvalitete i učinkovitosti proizvodnih procesa.