Izvor: HGK
Dr. Mile Budaka 1
35000 Slavonski Brod
Tel.: 035 / 441 937
E-mail: info@ddmontaza.hr
ddmontaza.hr

 

S više od 90 godina iskustva na području montaže čeličnih konstrukcija, Đuro Đaković Montaža danas zauzima snažnu tržišnu poziciju kada je riječ o montaži i remontima energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja zahvaljujući velikom potencijalu zasnovanom na stručnosti i iskustvu svojih radnika.

Primarne djelatnosti Đuro Đaković Montaže obuhvaćaju proizvodnju čeličnih konstrukcija i komponenti te montažu energetskih, petrokemijskih i industrijskih postrojenja, mostova i čeličnih konstrukcija.

Proteklu 2018. godinu završila je s prihodima na razini od gotovo 480 milijuna kuna, a i ove godine očekuje prihode iznad 370 milijuna kuna koji ponovo premašuju planirane proporcije te i u sljedeću godinu Đuro Đaković Montaža ulazi s visokom popunjenošću kapaciteta i planovima za proširenje proizvodnje.

Tijekom proteklih godina, više od dvije trećine prihoda tvrtka ostvaruje projektima na stranim tržištima, pri čemu najveći dio projektima iz sektora energetike povezanima s izgradnjom novih postrojenja ili obnovom postojećih termoelektrana.

U prethodnom je razdoblju dodatno učvrstila svoju poziciju na tržištu Europske unije, gdje je trenutno prisutna u deset zemalja na projektima izgradnje energetskih i petrokemijskih postrojenja. I dalje su najveće tržište za ovu tvrtku skandinavske zemlje i Njemačka te projekti iz područja "zelene energije".