Antuna Mihanovića 7
47000 Karlovac
Tel.: 047 / 646 044
E-mail: info@drvona.hr
www.drvona.hr

 

Drvona d.o.o. tvrtka je koja se bavi proizvodnjom, veleprodajom i maloprodajom proizvoda od drva te temelji svoje poslovanje na dugogodišnjem iskustvu u drvnoj branši.

Sjedište tvrtke i proizvodni pogon nalaze se u Karlovcu. Prodajne centre moguće je pronaći i na području Zagreba u Gornjem Stupniku te u Istri u Kanfanaru.

Osnovna djelatnost tvrtke prodaja je robe drvnog asortimana kojom se opskrbljuje građevinska industrija, trgovina i drugi sektori u kojima se koristi drvo. Sa svojih 48 djelatnika proizvode plasiraju diljem Hrvatske te na inozemno tržište. U prodajnim centrima proizvodi su dostupni i krajnjim maloprodajnim kupcima, a zahvaljujući mogućnosti kupovine preko internetske trgovine www.drvona.hr proizvode distibuiramo do domova kupaca diljem Hrvatske.

U svojoj ponudi imamo laminate i parkete, ulazna i sobna vrata, suhu građu i grede, lamperiju i brodske podove, OSB ploče, iverice i ostale vrste drvenih ploča te niz drugih proizvoda.

Uz prodajni program paralelno se razvija i proizvodnja vlastitih proizvoda počevši od izrade dovratnika, drvenih ograda i raznih drvenih profila pa sve do izrade namještaja po mjeri kupca te proizvodnje glamping-šatora.

Zahvaljujući stručnom i odanom timu djelatnika, kupcima nude cjelovito rješenje, od ideje i savjetovanja prilikom kupnje do dostave i ugradnje proizvoda. Stilisti unutarnjeg uređenja pobrinut će se da interijer bude jedinstven i funkcionalan te prostor potpuno iskorišten.

Proizveli su i potpuno novi proizvod namijenjen glamuroznom kampiranju – drvene šatore u kombinaciji s platnom koji su svojim izgledom jedinstveni na tržištu i već se nalaze u kampovima Hrvatske.